• Leder: Truls Nordby Johansen er valgkomiteens forslag til ny leder i HamKam.Foto: Privat
  • Nestleder: Krimsjef i Hamar, Rune Strand, kan bli HamKams nye nestleder.Foto: Terje Midttun

Det har lenge vært kjent at leder Morten Kristiansen ikke lenger ønsker å fortsette som leder.

I valgkomiteens forslag er Kristiansen foreslått som ordinært styremedlem.Mari Skjærstad sto sammen med Kristiansen i skuddlinjen da klubben slet som verst i 2014. Hun er ikke på valg, men har likevel valgt å frasi seg vervet sitt allerede nå.Det samme har styrets sportslige leder, Mads Brannstorph, valgt å gjøre, mens Jonas Waldeland ikke stiller til gjenvalg.

Tidligere spillere inn

Valgkomiteen i HamKam har tre tidligere A-spillere i sin innstilling til nytt styre.

Truls Nordby Johansen (43) blir foreslått som ny styreleder.Nordby Johansen spilte for HamKam i 1990 og -91 og bor i dag i Heggedal i Asker kommune. Han eier et bemanningsbyrå.- Jeg er glad i HamKam og har noen av mine beste venner fra tida som spiller i klubben. Dersom jeg kan bidra til å få klubben tilbake vil jeg gjerne være med, sier Truls Nordby Johansen som utelukker at han vil flytte til Hamar.

Krimsjefen som nestleder

Tidligere spiss, Stein Arne Ingelstad (44), er også på vei inn som styremedlem.

Hvilken rolle han skal ha er ikke avklart, men det er neppe usannsynlig at han kan få det sportslige ansvaret i 2. divisjonsklubben.Som nestleder foreslår valgkomiteen Rune Strand.Krimsjefen i Hamar har de siste årene vært engasjert som spillerutvikler i yngres, og har selv spilt noen A-kamper for klubben.Styremedlemmene Ivar Kampenhøi og Audun Mathisen er ikke på valg.Årsmøtet avholdes 25. februar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.