• SPILTE: Mens Osei Oviasu, Aziz Idris og Jonas Tekle var satt ut av spill med ymse småskader, spilte både Fredrik Sjølstad, Adnan Haidar og Christopher Mbamba treningskampen mot Lyn. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Da HamKam gjennomførte sin generalprøve mot Lyn på Briskeby lørdag, var hverken midtbanebauta Aziz Idris, tidligere Rosenborg-spiller Osei Oviasu eller nykommer Jonas Tekle med i troppen.

Dagen etter den spillemessig akseptable 1-1-kampen mot Oslo-laget forteller HamKam-assistent Chris Twiddy at alle tre bør være fit for fight når alvoret barker løs til helga.

- Aziz fikk en kjenning i lysken på torsdag, men han kommer nok til å trene allerede i morgen (mandag). Også Osei fikk en kjenning i det området, men sannsynligvis ingen strekk - i hvert fall ingen stor strekk. Han kommer til å trene denne uka og er antakeligvis klar til helga, beroliger waliseren. 

- Jonas kjente noe på baksiden av låret, men det var bare krampe-tendenser. Hvis det hadde vært en seriekamp, kunne vi nok pushet ham til å spille, men vi tok ingen sjanser i går, forklarer mannen som avsluttet marerittsesongen 2015 som HamKam-sjef.

Hverken Christopher Mbamba, Marius Holt eller Fredrik Sjølstad, som ble byttet ut i generalprøven, ble tvunget av kunstgresset med langvarige skader. Trener Kent Bergersen bør dermed kunne velge og vrake blant en full HamKam-tropp når laget gjester Rødde kommende lørdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.