Ull/Kisa - HamKam 0-1

HamKam reiste til UKI Arena for årets aller første kamp. I vinterkulda på Jessheim fikk trener Vegard Skogheim mange positive signaler.

- Det var en bra start på sesongen. God innsats fra alle spillerne, og da vi får til å presse høyt og aggressivt. Generelt er jeg veldig fornøyd, men vi kunne gjerne scoret flere mål. I etablert angrep har vi fremdeles en del å gå på, men det er naturlig med så mange nye spillere og juniorer, sier HamKam-treneren. 

Juniorene Emil Holst, Torgeir Strand Osmo, Christian Wirstad, Kristian Eriksen og Henrik Lehne Olsen figurerte i treningskampen. I tillegg fikk Christophe Psyché og Magnus Sylling Olsen sine første minutter på banen i HamKam-drakt.

Tidlig avgjørelse

De grønne og hvite brukte bare to-tre minutter på å åpne 2014s scoringskonto. Viktor Adebahr fikk ballen på 16-meteren og banket inn årets første Kamma-scoring.

Den tidlige scoringen ble avgjørende, og svenske Adebahr ble matchvinner mot gamlelagkamerater, som han også ble i fjorårets oppgjør mellom lagene på Briskeby.

- Det var gøy å spille, og deilig å komme i gang igjen med kampsesongen. Å score mål er alltid moro, uansett hvem man gjør det mot, smiler kampens Kamma-kaptein.

Mange sjanser

Bare sekunder etter 1-0-scoring burde Tore Andreas Gundersen vist at scoringsformen er i anmarsj, men spisskjempen gjorde som altfor ofte i fjor, og brente ballen utenfor. Gundersen fikk flere gode muligheter utover i kampen, uten å gjøre scoringslista lenger.

I pausa byttet HamKam nesten hele laget, og det ga spillemessig effekt. Emil Sildnes satte fart i angrep, men en god Ull/Kisa-keeper sørget for at de 45 avsluttende minuttene ble målløse. 

Neste treningskamp for HamKam er borte mot Sogndal neste fredag. 

HamKams lag (4-3-3/4-2-3-1): Emil Holst - Torgeir Strand Osmo (Truls Jevne Hagen fra 45.), Christophe Psyché, Håkon Aalmen, John Anders Rise - Viktor Adebahr (Christian Wirstad fra 45.), Aziz Idris (Kristoffer Hagen fra 45.), Fredrik Sjølstad (Emil Sildnes fra 45.) - Kristian Eriksen (Kenneth Da Vita Jensen fra 45.), Tore Andreas Gundersen, Henrik Lehne Olsen (Magnus Sylling Olsen fra 45.). 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.