Nest-Sotra – HamKam 3-1

ÅGOTNES (bt.no): Nest-Sotra imponerte de 1056 fremmøtte på Ågotnes søndag. Med frisk og kjapp angrepsfotball vant de grønne en fortjent seier over gjestene fra Hamar.

Nest-spiss Steffen Skålevik startet moroen, uten å gjøre så mye annet enn å følge en lang ball i bakrom etter syv minutter. HamKam-keeper Lars Øvernes kom ut og klarerte rett i Skålevik, slik at ballen spratt direkte i mål.

Men også HamKam hadde sine forsøk i innledningen. Martín Sanchez Olsen i Nests mål reddet glimrende ved et par anledninger, men måtte til slutt gi tapt. Fredrik Sjølstad satte inn 1-1 etter 18 minutter etter litt klabb og babb i hjemmelagets felt.

Det hindret ikke Nest i å fortsette å produsere sjanser, og etter en halvtime fikk de uttelling etter en pen kontring. Ballen endte hos Johnny Furdal, som satte inn 2-1 fra kort hold.

I starten av andre omgang gikk Petter Martinsen i bakken i HamKams felt og fikk straffe, men Thomas Kleppe traff målvakten med sitt forsøk fra elleve meter. Etter dette fortsatte Nest å styre spillet, og produserte også de farligste sjansene.

Et snaut kvarter før slutt fikk Nest-kaptein Ruben Hetlevik sitt andre gule kort. Men selv med én mann mer maktet ikke HamKam å skape det store, og i det 82. minutt punkterte Johnny Furdal kampen med sitt andre mål for dagen. Dermed kan Nest juble over en drømmestart i 1. divisjon.

SPORTSDØGNET:

Sportsdøgnet 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.