Nest-Sotra – HamKam 3-1

ÅGOTNES (bt.no): Nest-Sotra imponerte de 1056 fremmøtte på Ågotnes søndag. Med frisk og kjapp angrepsfotball vant de grønne en fortjent seier over gjestene fra Hamar.

Nest-spiss Steffen Skålevik startet moroen, uten å gjøre så mye annet enn å følge en lang ball i bakrom etter syv minutter. HamKam-keeper Lars Øvernes kom ut og klarerte rett i Skålevik, slik at ballen spratt direkte i mål.

Men også HamKam hadde sine forsøk i innledningen. Martín Sanchez Olsen i Nests mål reddet glimrende ved et par anledninger, men måtte til slutt gi tapt. Fredrik Sjølstad satte inn 1-1 etter 18 minutter etter litt klabb og babb i hjemmelagets felt.

Det hindret ikke Nest i å fortsette å produsere sjanser, og etter en halvtime fikk de uttelling etter en pen kontring. Ballen endte hos Johnny Furdal, som satte inn 2-1 fra kort hold.

I starten av andre omgang gikk Petter Martinsen i bakken i HamKams felt og fikk straffe, men Thomas Kleppe traff målvakten med sitt forsøk fra elleve meter. Etter dette fortsatte Nest å styre spillet, og produserte også de farligste sjansene.

Et snaut kvarter før slutt fikk Nest-kaptein Ruben Hetlevik sitt andre gule kort. Men selv med én mann mer maktet ikke HamKam å skape det store, og i det 82. minutt punkterte Johnny Furdal kampen med sitt andre mål for dagen. Dermed kan Nest juble over en drømmestart i 1. divisjon.

SPORTSDØGNET:

Sportsdøgnet 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00