Trolig er det snakk om en menisklignende skade i hofta. Fredag var HamKam-spilleren inne til undersøkelse hos Erik Rosenlund, som er lege på Volvat i Oslo. Han er også tilknyttet Vålerenga.

To smeller mot FFK

- Han mente med 95 prosent sikkerhet at det var en menisklignende skade i hofta, og høyst sannsynlig blir det operasjon. Han hadde vært borti lignende skader tidligere. Det er en fotballrelatert skade, sier Kristoffer Hagen, og fortsetter:
- Jeg kan være ute for resten av sesongen, og det vil i tilfelle være veldig kjedelig og utrolig surt.
Han merket at det murret litt rett før Fredrikstad-kampen.
- Etter to minutter i Fredrikstad-kampen strakk jeg meg etter en ball, og da kjente jeg det. Etter hvert smalt jeg inn i stanga også, og måtte ut på grunn av det. Men jeg måtte nok gitt meg på grunn av hofta etter hvert uansett. Du kan si at det ble en dobbel smell i den kampen. Nå klarer jeg ikke å løfte beinet skikkelig.

Sprekk i bruskskive

HamKams fysioterapeut, Kim Westad, kommenterer skaden slik:
- Det er snakk om en sprekk i ei bruskskive i hofta, og det er en type meniskskade. Ikke i kneet, men i hofta. Vi skal ta en MR-undersøkelse tirsdag for å se omfanget av skaden. Det kan bli operasjon, sier Westad, og legger til:
- En slik skade tar tid å lege.

Hatt trøbbel med kneet

Kristoffer Hagen har vært skadeplaget. Han har trøblet mye med det ene kneet, senest forrige sesong. Han ble skadet i kampen mot Tromsdalen borte forrige sesong.
- Jeg hadde hatt tre operasjoner i det samme kneet før det. Jeg føler at jeg har hatt min dose med skader nå, sier midtbanespilleren.
Kim Westad forteller at Hagen har vært igjennom meniskoperasjoner i kneet. I tillegg er det blitt operert bort en kul.
- Kneet har fungert veldig bra nå, og jeg ser ingen sammenheng mellom kneproblematikken som har vært og skaden i hofta. Skaden i hofta var akutt, sier fysioterapeut Kim Westad.
- Det er alltid kjedelig med skader, og det er alltid verst for den som er skadet. Det er uansett viktig å trene seg skikkelig opp igjen, sier HamKam-trener Vegard Skogheim.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.