Han måtte stå over mye av HamKams treningsleir grunnet sjukdom. I dag startet Saihou Jagne (CH) på benken mot Mjøndalen, men kom inn og fikk den siste halvtimen på topp for grønnbuksene.

- Jeg har vært sjuk, men er bedre nå. Det var godt å få et innhopp i dag, sier Jagne.

Plaget Mjøndalen-forsvaret

HamKam slet med å skape sjanser mot et kontrollerende Mjøndalen, men de siste 10 minuttene vasket Jagne fram tre gode muligheter på egenhånd da bruntrøyene ledet 2-0.

Først utnyttet han et svakt tilbakespill fra vertene. Svensk-Gambieren prøvde å runde Mjøndalen-keeper Ivar Andreas Forn, men ble felt og fikk straffe.

Dessverre for Kamma bommet Mikkel Gran Frankmo fra ellevemeteren, men Jagne var ikke ferdig med å terrorisere hjemmelagets forsvarsfirer.

To minutter senere dro hans seg fri, og parkerte Morten Sundli ute på høyresiden. Alene med Forn satte han ballen sikkert inn i nettet.

- Jeg fikk avslutte med høyrefoten, og da er jeg sikker, sier Jagne.

For fire minutter før slutt fikk spissen muligheten til å utlikne. Nok en gang ble han spilt fri i bakrommet, men denne gangen gikk avslutningen en halvmeter utenfor.

- Jeg måtte avslutte med venstre, og dessverre gikk den ikke inn, forteller spissen.

- En konstant trussel

Spissen ser bare bedre og bedre ut, og HamKam-trener Kent Bergersen har stor tro på angriperen, bare han kommer seg i form.

- Du ser når CH kommer inn i dag er han en konstant trussel. Han gir oss mer trøkk på topp. Nå må han bare komme seg i form, men det rekker han før seriestart, sier Bergersen, som mener lagets avslutning på kampen var viktig for selvtilliten.

- På 2-0 så det ikke så lyst ut, men med de sjansene vi skapte og målet vi scoret på slutten kan vi dra herfra med en litt bedre følelse, sier Bergersen etter 2-1-tapet.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00