Han måtte stå over mye av HamKams treningsleir grunnet sjukdom. I dag startet Saihou Jagne (CH) på benken mot Mjøndalen, men kom inn og fikk den siste halvtimen på topp for grønnbuksene.

- Jeg har vært sjuk, men er bedre nå. Det var godt å få et innhopp i dag, sier Jagne.

Plaget Mjøndalen-forsvaret

HamKam slet med å skape sjanser mot et kontrollerende Mjøndalen, men de siste 10 minuttene vasket Jagne fram tre gode muligheter på egenhånd da bruntrøyene ledet 2-0.

Først utnyttet han et svakt tilbakespill fra vertene. Svensk-Gambieren prøvde å runde Mjøndalen-keeper Ivar Andreas Forn, men ble felt og fikk straffe.

Dessverre for Kamma bommet Mikkel Gran Frankmo fra ellevemeteren, men Jagne var ikke ferdig med å terrorisere hjemmelagets forsvarsfirer.

To minutter senere dro hans seg fri, og parkerte Morten Sundli ute på høyresiden. Alene med Forn satte han ballen sikkert inn i nettet.

- Jeg fikk avslutte med høyrefoten, og da er jeg sikker, sier Jagne.

For fire minutter før slutt fikk spissen muligheten til å utlikne. Nok en gang ble han spilt fri i bakrommet, men denne gangen gikk avslutningen en halvmeter utenfor.

- Jeg måtte avslutte med venstre, og dessverre gikk den ikke inn, forteller spissen.

- En konstant trussel

Spissen ser bare bedre og bedre ut, og HamKam-trener Kent Bergersen har stor tro på angriperen, bare han kommer seg i form.

- Du ser når CH kommer inn i dag er han en konstant trussel. Han gir oss mer trøkk på topp. Nå må han bare komme seg i form, men det rekker han før seriestart, sier Bergersen, som mener lagets avslutning på kampen var viktig for selvtilliten.

- På 2-0 så det ikke så lyst ut, men med de sjansene vi skapte og målet vi scoret på slutten kan vi dra herfra med en litt bedre følelse, sier Bergersen etter 2-1-tapet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.