Kjelsås - HamKam 0-0

Stolpetreff og redninger på strek. Det kjennetegnet søndagens kamp mot Kjelsås.

Og Kamma er heldige som kunne ta med seg ett poeng hjem i kofferten.

Lukasz Jarosinski vartet opp med en matchvinnerredning i første omgang som få hadde reddet, mens Kamma spilte for omstendelig og for lite framoverrettet.

Ivar Sollie Rønning hadde et stolpetreff i første omgang, og etter kampen var han særdeles skuffet.

-  Dette var dårlig, enkelt og greit. Vi er heldige som ikke taper i dag. Vi slipper til altfor mye bakover, og skaper for lite framover, så alt i alt for dårlig. Vi må opp.

Han mener det gikk altfor sakte for Kamma, og han er ikke fornøyd med det ene poenget.

- Vi taper alt for mange andreballer. Vi kommer på etterskudd hele tiden. Det er for dårlig, vi kan ikke være bekjent av det her, sier han ærlig.

Stolpetreff i begge ender

Kjelsås og Kamma brukte litt tid på å tilrive seg noe initiativ ute på kunstgresset på Grefsen.

Kamma produserte de første store sjansene, og den aller største var det Sollie Rønning som kom til.

Han ble spilt gjennom, og kom inn fra skrå vinkel. Avslutningen fra 10 meters hold smalt på utsiden av metallet og gikk ut. Der burde Sollie Rønning nok ha scoret.

Kamma fortsatte å ha mye ball, men slet med presisjonen i første omgang. Kjelsås så også angrepsvillige ut, og et par minutter før pause kunne de fort ha tatt ledelsen.

Først smalt en Kjelsås-avslutning i stolpen, før Kjelsås fikk en ny corner.

Der fikk Lars Brotangen stå helt umarkert og heade, men Lukasz Jarosinski hentet fram en redning ut av en annen verden og sørget for at det sto 0-0 til pause. 

Tam andre omgang

Andre omgang ble en fryktelig tam affære.

Bege lagene slet med presisjonen, og kom heller ikke til mange store sjanser.

Kevin Beugre har ikke vært spesielt målfarlig de siste kampene, og mot Kjelsås burde han ha satt kula i mål.

Etter 20 minutter av andre omgang fikk han gå helt umarkert opp på et nydelig innlegg fra Jevne Hagen, men headingen gikk en meter over mål.

Ett minutt før full tid fikk Kjelsås en gigantmulighet. 

Nicholas Kristiansen kom alene med Jarosinski, rundet polakken og fikk avsluttet. Men Franck Semou hadde tatt et sugende returløp og reddet på strek. 

Scoringer ble det ikke, og kampen endte med ett poeng til hvert av lagene. 

HamKams lag (4-2-3-1):

Lukasz Jarosinski - Truls Jevne Hagen, Ruben Alegre, Francois Yabre, Nicholas Mickelson - Franck Semou, Markus Solbakken - Petter Vaagan Moen, Ivar Sollie Rønning, Ole Erik Midtskogen - Kevin Beugre

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.