– Er det bare fire som stemte på meg? Da har de ikke peiling, sier målvakten da han blir konfrontert med resultatene.

HA-sporten har spurt samtlige trenere i 2. divisjon avdeling 1 om hvem de mener er avdelingens beste keeper.

Setter spørsmålstegn

Sisteskansen synes det merkverdig at han ikke fikk flere stemmer, og legger dette til grunn:

– Jeg aksepterer det de mener. Alle har rett til en mening, men har de sett tabellen? Hvor mange mål jeg har sluppet inn, eller antall rene bur denne sesongen? sier han.

Skeids Idar Lysgård og Askers Kenneth Udjus var de to andre keepere som sanket mer enn én stemme hos trenerne.

– Personlig vet jeg at jeg selv er best i avdelingen. Jeg klarer ikke å se hvem andre det skulle vært, sier han, som tidligere har stått i Alta, Hønefoss og Strømsgodset i Norge.

Denne sesongen har han sluppet inn 16 mål på 21 kamper og er den keeperen i landets tre øverste divisjoner med flest kamper uten å slippe inn mål.

– Gode keepere er våkne

Sisteskansen forklarer hva han mener gjør en keeper god.

– Mange keepere, for eksempel på bunnlag, får mye ros fordi de redder mye. Men samtidig slipper de også ofte inn mange mål. Jeg mener de beste keeperne er de som gjør gode redninger i det 90. minutt selv om de ikke har blitt skutt gode gjennom hele kampen. Det handler om å holde seg skarp og våken, sier han.

HamKam har igjen tre bortekamper og to hjemmekamper denne sesongen. Jarosinski forteller at det som betyr noe nå er å sikre opprykk.

Roses av motstanderne

Luke Torjussen er hovedtrener i Bærum. Han var aldri i tvil om hvem som skulle få hans stemme.

– Lukasz har vært solid gjennom hele sesongen. Jarosinski er en jeg har merket meg og som etter min mening er avdelingens klart beste keeper, sier Torjussen.

Finnsnes-trener Bjørn Johansen vurderer Kammas sisteskanse slik:

– Sånn jeg ser det så er han landets beste keeper på feltarbeid og fortjener min stemme, mener han.

– Han har opptrådt som en vinner i kampene mot oss vært veldig ryddig, sier KFUM-trener Jørgen Isnes. Tom Nordlie i Skeid ga også sin stemme til Jarosinski.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.