Ingen av lagene maktet å putte ballen i nota etter det som var en nokså underholdende førsteomgang på Briskeby. 

Men i den andre omgangen hadde kampen en annen tone. HamKam skapte ikke lenger målsjanser, og så tafatte ut framover på banen. I tillegg raknet det også i de bakre rekker etter hvert. Dag Alexander Olsen scoret to ganger for Fredrikstad, før Steffen Nystrøm satt punktum med sin 3-0-scoring. 

Felles for alle målene var at de ble produsert på HamKams høyreside. 

FØR KAMPEN

Resultatene i sesongoppkjøringen har vært varrierende for HamKam. I dag er siste mulighet for å rette opp og teste ut nye ting før sesongen settes i gang. 

Bakover har det tidvis sett rufsete ut, men Tore Andreas Gundersen kan se ut til å ha funne veien tilbake til nettmaskene igjen. På de to siste treningskampene har han scoret fem mål. Det blir spennende å se om han klarer å holde scoringssnittet oppe. 

Spissen Ike Fofanah fra Sierra Leone ble klar for HamKam denne uka. I tillegg ønsker Vegard Skogheim å se islendingen Heidar Geir Juliusson i aksjon. Også han spiller for kontrakt med grønnbuksene. 

Neste mandag er første seriekamp, mot Hødd. 

Saken oppdateres underveis fra kampstart klokka 18!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.