- Jeg har ikke peiling på hvor mange frispark jeg har skutt etter fellestreningene, men sammen med Emil Sildnes har jeg stått igjen og øvd, øvd og øvd på dette, smiler Sjølstad.
Etter 36 minutter fikk Kamma endelig frispark i ønsket posisjon, og Sjølstad beviste en gang for alle at øvelse fortsatt gjør mester.

Fin teknikk

- Det handler om å treffe ballen med et kjapt tilslag slik at skuddet går over muren, er hardt og i tillegg dupper, forklarer midtbanemannen, som på langt nær er vant til å score på frispark.
- Denne scoringen var min andre på frispark. Det første kom da jeg var småguttspiller, ler Sjølstad som var god på HamKams midtbane den første omgangen.
- Jeg har vært fryktelig sliten den siste tida, men var tilbake på trening mandag. Da var jeg enda piggere enn jeg var i dag, men det kjennes bra ut, sier midtbanespilleren som har oppsøkt lege for å finne årsaken til at han har vært uvanlig sliten den siste tida.
- Blodprøvene har ikke gitt meg noe svar på dette, sier Sjølstad som ble tatt av bana etter 45 minutter, før han kom inn for en skadet Christian Wirstad de siste 20 minuttene.

Klasseforskjell

HamKam-trener Vegard Skogheim var svært tilfreds etter den enkle seieren mot Elverum.
- I fjor fikk vi grisebank av Elverum på samme tid. Nå var vi klart best, sier Skogheim som likte hva hans yngste gutter viste.
- Torgeir Strand Osmo (18), Espen Fjeld (17), Christian Wirstad (17), Kristian Eriksen (18) og Henrik Lehne Olsen (16) har vært gode på trening og holder godt nivå også i kamp, sier Skogheim og minner om at laget mot Elverum neppe er det som spiller serieåpningen mot Hødd i april.
- Selv om vi mangler noen i dag framstår vi som et godt kollektiv, smiler Skogheim.

Wirstad god

Christian Wirstad fikk ros av sjefen etter kampen, og han var veldig synlig sentralt på midten, før han måtte av etter en svært sen takling.
- Daniel Bekkevold scorer to og viser at han er et helvete å spille mot, sier Skogheim.
Lørdag venter en langt tøffere test mot Mjøndalen på bortebane.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.