- Jeg har ikke peiling på hvor mange frispark jeg har skutt etter fellestreningene, men sammen med Emil Sildnes har jeg stått igjen og øvd, øvd og øvd på dette, smiler Sjølstad.
Etter 36 minutter fikk Kamma endelig frispark i ønsket posisjon, og Sjølstad beviste en gang for alle at øvelse fortsatt gjør mester.

Fin teknikk

- Det handler om å treffe ballen med et kjapt tilslag slik at skuddet går over muren, er hardt og i tillegg dupper, forklarer midtbanemannen, som på langt nær er vant til å score på frispark.
- Denne scoringen var min andre på frispark. Det første kom da jeg var småguttspiller, ler Sjølstad som var god på HamKams midtbane den første omgangen.
- Jeg har vært fryktelig sliten den siste tida, men var tilbake på trening mandag. Da var jeg enda piggere enn jeg var i dag, men det kjennes bra ut, sier midtbanespilleren som har oppsøkt lege for å finne årsaken til at han har vært uvanlig sliten den siste tida.
- Blodprøvene har ikke gitt meg noe svar på dette, sier Sjølstad som ble tatt av bana etter 45 minutter, før han kom inn for en skadet Christian Wirstad de siste 20 minuttene.

Klasseforskjell

HamKam-trener Vegard Skogheim var svært tilfreds etter den enkle seieren mot Elverum.
- I fjor fikk vi grisebank av Elverum på samme tid. Nå var vi klart best, sier Skogheim som likte hva hans yngste gutter viste.
- Torgeir Strand Osmo (18), Espen Fjeld (17), Christian Wirstad (17), Kristian Eriksen (18) og Henrik Lehne Olsen (16) har vært gode på trening og holder godt nivå også i kamp, sier Skogheim og minner om at laget mot Elverum neppe er det som spiller serieåpningen mot Hødd i april.
- Selv om vi mangler noen i dag framstår vi som et godt kollektiv, smiler Skogheim.

Wirstad god

Christian Wirstad fikk ros av sjefen etter kampen, og han var veldig synlig sentralt på midten, før han måtte av etter en svært sen takling.
- Daniel Bekkevold scorer to og viser at han er et helvete å spille mot, sier Skogheim.
Lørdag venter en langt tøffere test mot Mjøndalen på bortebane.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00