• GOD STEMNING: HamKam-tillitsvalgte John Ander Rise forteller om godt humør på HamKams første trening etter sommerferien. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Torsdag kveld trente HamKam for første gang siden tidenes mest turbulente sommerferie på Briskeby. Selv om klubbens egen finanskrise har preget spillernes fotballpause, opplevde John Anders Rise, som er tillitsvalgt i gruppa, høstsesongens første økt som positiv.

- Det var en fin økt med godt humør, oppsummerer venstrebacken i videointervjuet over.

Svein Inge Haagenrud, som torsdag var tilbake som hovedtrener etter Peter Sørensens exit, skal ha ære for den fine stemninga på Briskebys kunstgress.

- Svein Inge sa før vi begynte at vi kan irritere oss og ha fokus på noe helt annet, men når vi først går ut her, skal vi ha fokus på å ha det gøy og holde oss i form, forteller Rise.

Møte fredag formiddag

Fredag formiddag møtes spillerne, trener Haagenrud og klubbens styre på Briskeby. Da kan mange avgjørelser falle.

- Vi skal ha et møte i morgen med styret og få info rundt prosessen. Så skal vi ha individuelle samtaler, så får vi ta det derfra, sier Rise, som ikke vil avsløre noe om egen eller andres framtid i HamKam-drakta. 

Den venstrebente evighetsmaskina tror mange ser an situasjonen i det lengste.

- Jeg tror de fleste avventer og ser hva vi får av info i morgen. Vi skal snakke med Haagenrud og styret, så får vi se hva resultatet blir, sier Rise hemmelighetsfullt.

Følg siste nytt fra Briskeby på h-a.no i morgen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.