• GOD STEMNING: HamKam-tillitsvalgte John Ander Rise forteller om godt humør på HamKams første trening etter sommerferien. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Torsdag kveld trente HamKam for første gang siden tidenes mest turbulente sommerferie på Briskeby. Selv om klubbens egen finanskrise har preget spillernes fotballpause, opplevde John Anders Rise, som er tillitsvalgt i gruppa, høstsesongens første økt som positiv.

- Det var en fin økt med godt humør, oppsummerer venstrebacken i videointervjuet over.

Svein Inge Haagenrud, som torsdag var tilbake som hovedtrener etter Peter Sørensens exit, skal ha ære for den fine stemninga på Briskebys kunstgress.

- Svein Inge sa før vi begynte at vi kan irritere oss og ha fokus på noe helt annet, men når vi først går ut her, skal vi ha fokus på å ha det gøy og holde oss i form, forteller Rise.

Møte fredag formiddag

Fredag formiddag møtes spillerne, trener Haagenrud og klubbens styre på Briskeby. Da kan mange avgjørelser falle.

- Vi skal ha et møte i morgen med styret og få info rundt prosessen. Så skal vi ha individuelle samtaler, så får vi ta det derfra, sier Rise, som ikke vil avsløre noe om egen eller andres framtid i HamKam-drakta. 

Den venstrebente evighetsmaskina tror mange ser an situasjonen i det lengste.

- Jeg tror de fleste avventer og ser hva vi får av info i morgen. Vi skal snakke med Haagenrud og styret, så får vi se hva resultatet blir, sier Rise hemmelighetsfullt.

Følg siste nytt fra Briskeby på h-a.no i morgen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00