Se videointervju med den nye spilleren øverst

Det var en meget tilfreds Vegard Skogheim som i dag fikk signaturen til Christophe Psyché på kontrakten som binder ham til HamKam for de neste to sesongene.

Fra Cannes-akademi

Den 189 centimeter høye forsvarspilleren er født i Marseille i Frankrike, gikk på fotballakademi i Cannes i sine yngre dager og spilte senest to sesonger for Kristiansund Ballklubb. Før det hadde han et kortere opphold i Løv-Ham i Adeccoligaen.

- Han hadde en meget bra sesong for Kristiansund denne sesongen, og er en spiller som vil bli en bra forsterkning for HamKam, sier Vegard Skogheim.

Håper å rykke opp

Midtstopperen sliter med norsken, men prater godt engelsk. Han beskriver seg selv som sterk, rask og aggressiv i stilen, og tror det skal bli moro på Briskeby i framtiden.

- Jeg er glad for å signere for HamKam, for jeg tror klubben har et godt prosjekt på gang. Jeg håper jeg kan rykke opp med klubben, gliser franskmannen.

- Et helt forsvar alene

Hans nye trener understreker gleden over å få ham inn i sine hvite og grønne rekker.

- Han har duellstyrke, og er en type vi har lett etter. Vi får inn en som tar for seg, og som i sine beste stunder nesten er en hel forsvarsfirer alene.

- Men han har litt å lære også. Ellers hadde han ikke vært her, gliser Skogheim på sitt sedvanlige, skøyeraktige vis.

Kan bli forsvarssjef

Om at valget falt på HamKam, sier Psyché følgende:

- Laget prøver virkelig å spille fotball ved å la ballen gå. Jeg trives også med ballen i beina, forklarer han.

Med Bjerke, Asani og Lie ute, søker klubben hovedsakelig å styrke laget defensivt. Den nye franskmannen kan fort komme til å bli den nye forsvarssjefen, påpeker Skogheim, som ikke vil ut med hvor mye klubben betaler for ham.

- Han koster penger, men ikke skjorta.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.