På stillingen 1–1 skulle Truls Jevne Hagen dytte inn tre poeng fra straffemerket. Han hadde sjøl blitt felt av Alta-keeper Daniel Rojas. Spanjolen fikk revansje, og reddet straffen ut til corner.

HATV: Se intervju med matchvinner Francois Yabré

Truls Jevne Hagen ristet av seg skuffelsen og slo en perfekt corner, som François Yabré stanget i mål på første stolpe: 2–1.

– Jeg har vært sikker på straffe hele sesongen. Dessverre leste keeperen meg. Så ble det corner, og det var utrolig herlig at Yabré headet ballen i mål. Det ble et halvt minutt med mye følelser, sier Truls Jevne Hagen.

Les også: Sjekk hva HamKam-spillerne fikk på HAs spillerbørs.

Da sluttsignalet gikk viste HamKam-spillerne hvor mye tre poeng i toppkampen mot Alta betydde.

– Dette var en utrolig herlig seier. Det var veldig viktig at vi svarte med en gang etter at de fikk 0–1. Ole Erik Midtskogen kom inn og tok ansvar. Det er moro for Ole. Det viser også at vi har en bra stall, sier Jevne Hagen.

Skryter av samholdet

Modølen roser samholdet og miljøet i spillergruppa.

– Jeg har spilt her lenge, og dette er blant det beste samholdet jeg har opplevd i HamKam. Det handler om å gi det lille ekstra – helt ubevisst. Vi hjelper hverandre, og vil prestere sammen. Vi er på veg til å bygge noe veldig bra i HamKam nå, føler jeg, sier Truls Jevne Hagen.

Nå har HamKam en luke på fire poeng ned til Alta. Lørdag tapte Skeid, og Raufoss spilte uavgjort. Resultatmessig var dette en veldig bra helg for alle som er glade i Kamma.

Alta tok ledelsen etter at Christian Reginiussen fikk stå umarkert på en corner. Minuttet etter dro Ole Erik Midtskogen seg innover, og banket løs fra 18 meter. Ballen gikk via et Alta-bein og i mål.

Så kom corneren.

Yabrés heading.

Og jubelen.

Fornøyd trener

Trener Kevin Knappen var veldig godt fornøyd med at de klarte å snu kampen.

– Det var sterkt å snu det, og det var veldig fortjent. Vi hadde vel 5–0 i målsjanser i første omgang. Vi kom dårlig ut etter pause, men spilte oss opp. Det var utrolig viktig å score rett etter at Alta gikk opp til 1-0, sier Kevin Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.