På stillingen 1–1 skulle Truls Jevne Hagen dytte inn tre poeng fra straffemerket. Han hadde sjøl blitt felt av Alta-keeper Daniel Rojas. Spanjolen fikk revansje, og reddet straffen ut til corner.

HATV: Se intervju med matchvinner Francois Yabré

Truls Jevne Hagen ristet av seg skuffelsen og slo en perfekt corner, som François Yabré stanget i mål på første stolpe: 2–1.

– Jeg har vært sikker på straffe hele sesongen. Dessverre leste keeperen meg. Så ble det corner, og det var utrolig herlig at Yabré headet ballen i mål. Det ble et halvt minutt med mye følelser, sier Truls Jevne Hagen.

Les også: Sjekk hva HamKam-spillerne fikk på HAs spillerbørs.

Da sluttsignalet gikk viste HamKam-spillerne hvor mye tre poeng i toppkampen mot Alta betydde.

– Dette var en utrolig herlig seier. Det var veldig viktig at vi svarte med en gang etter at de fikk 0–1. Ole Erik Midtskogen kom inn og tok ansvar. Det er moro for Ole. Det viser også at vi har en bra stall, sier Jevne Hagen.

Skryter av samholdet

Modølen roser samholdet og miljøet i spillergruppa.

– Jeg har spilt her lenge, og dette er blant det beste samholdet jeg har opplevd i HamKam. Det handler om å gi det lille ekstra – helt ubevisst. Vi hjelper hverandre, og vil prestere sammen. Vi er på veg til å bygge noe veldig bra i HamKam nå, føler jeg, sier Truls Jevne Hagen.

Nå har HamKam en luke på fire poeng ned til Alta. Lørdag tapte Skeid, og Raufoss spilte uavgjort. Resultatmessig var dette en veldig bra helg for alle som er glade i Kamma.

Alta tok ledelsen etter at Christian Reginiussen fikk stå umarkert på en corner. Minuttet etter dro Ole Erik Midtskogen seg innover, og banket løs fra 18 meter. Ballen gikk via et Alta-bein og i mål.

Så kom corneren.

Yabrés heading.

Og jubelen.

Fornøyd trener

Trener Kevin Knappen var veldig godt fornøyd med at de klarte å snu kampen.

– Det var sterkt å snu det, og det var veldig fortjent. Vi hadde vel 5–0 i målsjanser i første omgang. Vi kom dårlig ut etter pause, men spilte oss opp. Det var utrolig viktig å score rett etter at Alta gikk opp til 1-0, sier Kevin Knappen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00