Terningkast 2
Molde - HamKam 2-0 (1-0)
MOLDE: 11. serierunde, Eliteserien, søndag.
Aker Stadion.
7146 tilskuere.
Mål: 1-0 Mame Biram Diouf (26.); kommunikasjonsproblemer mellom Ivar Rønningen og Arnar Førsund på et innlegg, og ballen havner hos Molde-spissen, som setter ballen i det tomme målet. 2-0 Jose Mota (74.); Adem Güven for passiv, og Arnar Førsund fikk ikke klarert, Mota alene med Rønningen.
Målsjanser: 6-3 (3-0).
Cornere: 8-4 (5-3).
Gule kort: Tom Kristoffersen, Marius Gullerud, Ivar Rønningen, HamKam. Thomas Holm, Rune Ertsås, Molde.
Dommer: Ken Henry Johnsen, Flint: 6 poeng.
HAMKAMs LAG (4-4-2):
Ivar Rønningen 3
Vegar Bjerke 5
Frode Bjørnevik 5
Arnar Førsund 5
Tom Kristoffersen 4
Marius Gullerud 3
Adem Güven (fra 62.)
Jan Michaelsen 4
Juha Pasoja 3
Pål Strand 3
Oluwasegun Abiodun (fra 46.) 5
Markus Ringberg 4
Roman Kienast 3
Olivier Karekezi (fra 46.) 5
MOLDEs LAG (4-3-3): Jan Kjell Larsen - Kristoffer Paulsen, Øyvind Gjerde, Vegard Forren, Knut Olav Rindarøy - Thomas Holm (Toni Koskela fra 77.), Magne Hoseth, Daniel Berg Hestad - Mattias Mostrøm, Mame Biram Diouf (Jose Mota fra 73.), Rune Ertsås (Pape Pate Diouf fra 68.)
KAMPEN: Håpløs start for HamKam, som så nervøse og skeptiske ut de første minuttene. Rygget altfor mye, og Molde fikk kjøre spillet. Bevegelsene var nærmest fraværende i det offensive spillet, og det gjorde også sitt til at pasningene og pasningsvalgene ikke stemte.

Etter pause bedret det seg umiddelbart med Olivier Karekezi på topp sammen med Oluwasegun Abiodun. Men det var ikke nok, for Molde kom tilbake og tok over. HamKam skapte tre sjanser, to virkelig store. Men da de ikke setter muligheter som da Jan Michaelsen var alene med tomt mål, blir det umulig å vinne fotballkamper.

PLUSS: Lillestrøm og Aalesund tapte også. Olivier Karekezi med positivt innhopp.
MINUS: Passive, puslete, trege. På spillerne virker det ikke som om fotball er noe gøy om dagen. Unødvendige gule kort. Skaper nesten ingenting. Individuelle feil som fører til baklengs. For dårlige med ballen.
OBS: Neste kamp er allerede onsdag, da Rosenborg gjester Briskeby.

HA: Stein-Erik Stormoen/ Rune Steen Hansen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.