Terningkast 3
Tromsø - HamKam 2-1 (1-1)
TROMSØ: 14. serierunde, eliteserien, søndag.
Alfheim stadion.
5311 tilskuere.
Mål: 0-1 Olivier Karekezi (8; Lang ball fra Arnar Førsund opp mot Roman Kienast, som slår Tore Reginiussen i lufta og header ned til Karekezi, som banker ballen vakkert i lengste med vrista.), 1-1 Morten Moldskred (11; Ivar Rønningen feilvurderer en ball gjennom, og Moldskred kan bare trille ballen i det tomme nettet), 2-1 (83; Elendig press på ballfører og Ruben Yttergård Jensen får all verdens tid og rom til å vri ballen i det lengste hjørnet).
Målsjanser: 6-3 (2-2).
Cornere: 8-7 (2-4).

Gult kort: Tom Høgli, Tromsø. Tommy Øren, HamKam.
Dommer: Brage Sandmoen, Kjelsås 5 poeng.HAMKAMs LAG (4-4-2):
Ivar Rønningen 4
Arnar Førsund 4
Juha Pasoja 5
Knut Henry Haraldsen 4
Marcus Pedersen (fra 90.)
Vegar Bjerke 4
Marius Gullerud 4
Adem Güven (fra 71.)
Jan Michaelsen 5
Srdjan Urosevic 4
John Anders Rise (fra 63.)
Tommy Øren 5
Roman Kienast 4
Olivier Karekezi 6

TROMSØs LAG (4-4-2): Sead Ramovic - Tom Høgli, Tore Reginiussen, Miika Koppinen, Hans Åge Yndestad - Tommy Knarvik, Helge Haugen, Joel Lindpere, Douglas Sequeira - Morten Moldskred, Sigurd Rushfeldt.KAMPEN: Fin åpning av HamKam, som så ut til å kose seg ute på gressmatta. Litt rufsete helt bakerst, men grei kontroll på Tromsø. Ville og turte ha ballen og da blir det lettere å spille fotball. Da Olivier Karekezi banket inn det flotte ledermålet, virket det som HamKam var på vei mot en sterk kamp. Så klønet Ivar Rønningen det til bare minutter senere, og det var begynnelsen på nedturen for de grønnkledde. Etter hvilen var aggressiviteten og intensiteten borte, og Tromsø skapte etter hvert et sånn trykk, at det bare var et tidsspørsmål før vinnermålet skulle komme.PLUSS: Så bra ut i innlendingen. Større vilje og selvsikkerhet i spillet enn på lenge. Olivier Karekezi med en god kamp, toppet det hele med en kanonscoring. Rønningen spiller seg stort opp og har flere viktige og gode redninger.

MINUS: Virker slitne utover i kampen. Lar Tromsø ta fullstendig over. Virker engstelige. Ivar Rønningens utrusning er ikke bra nok.OBS: Neste kamp er hjemme mot bunnrival Lillestrøm, søndag.

HA: Stein-Erik Stormoen
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.