HamKam - Aalesund 2-1 (2-0)
HAMAR: 20. serierunde i eliteserien søndag.
Briskeby Gressbane
6.865 tilskuere.
Mål: 1-0 Vegar Bjerke (1); skudd fra 18 meter via en Aalesund-forsvarer, 2-0 Olivier Karekezi (30); Karekezi headet ballen fram til Abiodun som la inn igjen, AaFK-keeperen fikk så vidt hånda på ballen, men gikk til Karekezi som scoret fra kort hold, 2-1 Tor Hogne Aarøy (50): Jäger la en løs corner som Aarøy headet bakover og i mål fra tre, fire meter.
Målsjanser: 11-2 (6-0).
Cornere: 12-3 (5-1)
Gult kort: Tom Kristoffersen, Ante Vitaic, Vegar Bjerke, HamKam, Jonathan Parr, Aalesund,
Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar - 5 poeng.

HAMKAMS LAG (4-4-2):

Jon Masalin 5
Arnar Førsund 6
Knut Henry Haraldsen 6
Frode Bjørnevik 6
Tom Kristoffersen 6
Vegar Bjerke 6
Markus Ringberg 5
Ante Vitaic 8
Tommy Øren 5
John Anders Rise (fra 90.)
Olivier Karekezi 7
Oluwasegun Abiodun 6

AALESUND (3-5-2): Andreas Lie - Jonatan Tollås, Amund Skiri (Diego Silva fra 80.) Daniel Arnefjord, - Einar Jäger, Karl Oscar Fjørtoft) Petter Orry Larsen fra 46.), Johan Arneng, Khari Stephenson, Erlend Holm (Peter Koptef fra 46.) - Tor Hogne Aarøy, Jonathan Parr.

KAMPEN: HamKam spilte en av sine aller beste kamper for sesongen, og i 1. omgang var de grønn/hvite svært gode.

Etter en kanonstart med Bjerke-scoring etter ett minutt, var HamKam totalt dominerende og spilte seg fram til en rekke gode sjanser. Frode Bjørnevik og Knut Henry Haraldsen holdt Tor Hogne Aarøy i sjakk, Ante Vitaic tryllet på midtbanen og Olivier Karekezi jobbet godt både offensivt og defensivt.
Aalesund kom sterkt tilbake etter pause og hadde grepet på kampen i 20-25 minutter. Frode Bjørnevik glapp i markeringen på en corner da Aarøy reduserte, men HamKam kom sterkt tilbake og hadde sjanser nok til å vinne med mer enn ett mål.

PLUSS: Hele laget i 1. omgang og Ante Vitaic i 90 minutter. HamKams lagdeler var kompakte det meste av kampen, og spillerne viste en herlig seiersvilje.

MINUS: Igjen taper de en 2. omgang. Det var også noe forknytt over laget i første del av 2. omgang. Det hadde ikke vært noe å si på om effektiviteten hadde vært bedre.

OBS! Neste seriekamp for HamKam spilles på Lerkendal mot Rosenborg søndag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.