Chris Twiddy fikk en solid seier i sin første kamp som trenervikar etter at Kent Bergersen ble løst fra kontrakten tidligere i uka. Det var aldri noen tvil om at poengene skulle bli igjen på Briskeby.

rask scoring

Spissen Ivar Sollie Rønning var våken da Jonas Følstad spilte ballen for svakt tilbake til målvakt Jørgen Vordal, og spissen kunne enkelt sette inn 1-0.

HamKam fortsatte å dominere, og etter 23 minutter måtte Vordal plukke en ny ball ut av nettet. Emil Dahle, Marius Hagen og Thobias Ndungu kombinerte vakkert på venstresiden, og sistnevnte fikk stå umarkert og heade ballen i bue over keeperen og inn fra om lag 14 meter.

- Vi gjør en veldig god omgang. Venstresiden vår fungerte utrolig bra, sier Chris Twiddy, som ønsket å se et aggressivt Kamma-lag.

- Vi snakket om å sette høyt press, være direkte, og det synes jeg vi klarte bra. Gutta jobbet og kjempet, og det var morsomt å se, sier han.

Semou-goal

HamKam kom ut som sultne løver etter hvilen, og det tok knappe to minutter før spikeren var satt i kista. Nicholas Mickelson og Truls Jevne Hagen doblet på høyresiden, og på 16-meterstreken lurte Franck Semou. Han fikk et flott innlegg, som han satte sikkert ned til venstre for Vordal.

Ivar Soille Rønning satte inn sitt andre for kvelden etter 51 minutter, og det bidro til at resten av kampen ble en transportetappe.

Lars Martin Husby reduserte på corner på tillagt tid, men uten at HamKam-laget brydde seg nevneverdig om det.

- Dette var veldig deilig, sier Twiddy.

HamKams lag (4-2-3-1): Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Tobias Ødegård, Francois Yabre, Tobias Skovgaard - Marius Hagen, Franck Semou - Nicholas Mickelson, Ivar Sollie Rønning, Emil Dahle - Saihou Jagne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.