Etter tre tunge kamper under Kevin Knappens ledelse fikk HamKam fullklaff i Trondheim. En bunnsolid forestilling sørget for 4-0-seier over Rosenborg 2.

- Jeg synes vi gjennomførte to gode kamper da jeg kom inn, men så fikk vi en down mot Hønefoss sist helg. Derfor var det både viktig og godt at vi klarte å slå tilbake med en seier i dag, sier Kevin Knappen, som var fornøyd med laget sitt.

- Vi gir bort noen overganger i første omgang, men jeg synes vi klarer å justere oss inn i andre. Vi kontrollerer kampen bra, og det er jeg godt fornøyd med. Nå klarte vi å stå godt i 90 minutter.

God førsteomgang

HamKam tok tak i kampen fra start, og etter 18 minutter kom scoringen. 16 år gamle Simen Nordli, som igjen fikk tillit på høyrekanten, la ballen lavt og perfekt til rette for Ivar Sollie Rønning. HamKams nier kunne enkelt sette inn 1-0.

Med seks minutter igjen av første omgang kom nummer to, og igjen var Nordli i begivenhetenes sentrum. Denne gangen løftet unggutten ballen inn fra høyre, og Saihou Jagne sørget for at Kamma ledet 2-0 til pause.

- HamKam er det klart beste 2.divisjonslaget vi har hatt her i år, sa den tidligere landslagsspilleren Gøran Sørloth til HA-sporten. 

Storseier

Fem minutter etter pause gikk Nordli ut av ingenting ned for telling. Teknikeren hadde store problemer med et kne og måtte hjelpes av banen.

Også uten friskusen på høyresiden fortsatte Knappens menn kjøret. Erstatter Christopher Mbamba skaffet et straffespark Franck Semou trygt omsatte i 3-0.

Med et kvarter igjen ble Jagne, som kalles CH, nydelig tredd igjennom av Semou. Spissen, som har slitt med selvtilliten og eksplosiviteten denne sesongen, hamret HamKams fjerde scoring inn i det lengste hjørnet.

- Du ser på den avslutningen hva som bor i ham. Det er den spilleren jeg kjenner, sa en blid Kevin Knappen om 4-0-scoringen.

HamKams lag (4-4-1-1): Lars Jendal - Truls Jevne Hagen, Marius Bratberg Lund, Francois Yabré, John Anders Rise - Simen Nordli (Christopher Mbamba fra 51.), Franck Semou (Mikkel Gran Frankmo fra 76.), Marius Hagen (Henrik Lehne Olsen fra 46.), Emil Dahle - Ivar Sollie Rønning - Saihou Jagne.

Les også
SPORT HATV: Saihou Jagne smiler bredt etter to scoringer.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00