Etter Kent Bergersens exit fra Briskeby har Chris Twiddy fått HamKam-skuta på rett kjøl. Twiddy har ledet laget til to trepoengere - senest mot Molde 2 på Aker stadion lørdag ettermiddag.

SE HATV: Høydepunktene fra Molde 2 - HamKam

Samtidig har Brumunddal-trener Kevin Knappen blitt heftig linket til trenerjobben på Hamar.

Søndag om en uke møtes nettopp HamKam og Brumunddal til naboderby på Sveum. Twiddy tror ikke han står bak HamKam-roret da.

- Det er 12,5 i odds for det, ler den karismatiske waliseren.

Se hele intervjuet med Twiddy øverst på siden!

Les også
SPORT HATV: - Terningkast fire. Fire pluss, kanskje.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.