Raufoss - HamKam 1-2

Kamma spilte en meget god første omgang, og en svakere andre omgang, men snudde likevel kampen.

Først utliknet Kevin Beugre med en lekker lobb alene med keeper, før Valentin Blaka sørget for 2-1-seier til grønnbuksene.

Målscorer Beugre var fornøyd med målet.

- Det var en fin scoring. Det var godt å se den gå i mål, og det hjelper på selvtilliten, smiler han.

Han fikk en tøff kamp på topp, med mye løping og tøffe dueller. Og han fikk heller ikke mange mulighetene til å score.

- Det var en veldig tøff kamp for oss. Vi spilte bra i første omgang, men har ikke altfor mange sjanser. Men dette var en god seier, forteller han.

Også Kevin Knappen var fornøyd med seier, men ikke spillet.

- I første omgang er vi bunnsolide, selv om vi ikke skaper all verdens framover. Den andre omgangen er ikke veldig god, men vi scorer likevel to mål og vinner, forteller han.

Raufoss-ledelse

Første omgang har vært en jevnspilt affære, med to-tre gode muligheter til begge lagene.

HamKam har hatt mest ball den første omgangen, men har slitt med å spille seg gjennom et godt organisert Raufoss-lag.

Vertene har ligget kompakt og satt Kamma i offside gjentatte ganger. Den største sjansen til Kamma kom etter 16 minutter, da Kevin Beugre fikk stå relativt umarkert på 14 meters hold.

Avslutningen til Kamma-spissen var imidlertid svak og gikk over mål.

Raufoss spilte seg etter hvert mer inn i kampen, og etter 35 minutter sendte Kristian Lønstad Onsrud vertene opp i føringen på en corner.

Kamma klarte ikke å svare før pause, og vertene ledet 1-0.

HamKam begynte andreomgangen godt, og etter 58 minutter ble Beugre spilt inn i bakrom med en utsøkt pasning fra Franck Semou.

Spissen var dødelig og lobbet ballen over Raufoss-keeperen og i mål. 

Raufoss overtok initiativet utover i omgangen, men det var Kamma som scoret. Valentin Blaka ble spilt fri av Petter Vaagan Moen. Blaka løp rett gjennom forsvaret og satte ballen iskaldt til side for mål.

Raufoss presset hardt på mot slutten, og var udyktige som ikke utliknet, og Kamma kunne juble for en litt heldig 2-1-seier. 

HamKam stiller med følgende fra start:

4-2-3-1: Lars Jendal - Nico Mickelson, Francois Yabre, Ruben Alegre, Juan Manuel Cordero - Franck Semou, Truls Jevne Hagen - Simen Bolkan Nordli, Ivar Sollie Rønning, Ole Erik Midtskogen - Kevin Beugre

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.