Truls Jevne Hagen har vært i HamKam i hele sin seniorkarriere, og klubben ønsker å beholde høyrebacken også neste sesong.

Men enn så lenge har ikke partene kommet til enighet.

– Han har lyst til å bli, og vi vil at han skal bli. Så må vi finne ut om det økonomiske tilbudet blir bra nok. Foreløpig er vi ikke helt i mål, forteller styremedlem Kai Kristiansen.

I dialog

På spørsmål om han tror de kommer til enighet før jul, svarer Kristiansen:

– Det hørtes ikke sånn ut torsdag. Men han vil fortsette og vi vil ha ham med videre. Så det er et godt utgangspunkt, sier han.

Jevne Hagen selv er positiv til å fortsette i HamKam.

– Vi er i dialog. Jeg har ikke regnet så mye på sannsynligheten for at jeg fortsetter, men det er en sjanse for at jeg fortsetter, sier Jevne Hagen, som forteller at de ikke er så langt unna hverandre.

– Nei, jeg vil ikke si at vi er så langt unna. Vi er bare ikke helt enige enda, forklarer han.

Vil fortsette i Kamma

Midtstopper Tobias Ødegård har signalisert at han ønsker å fortsette i HamKam.

Ifølge midtstopperen har han fått beskjed om at han skal få et tilbud fra klubben.

– De har sagt at de skal tilby meg noe, og det er egentlig det eneste, forteller Ødegård.

Midtstopperen ønsker ikke å kommentere om det er andre klubber som også har vist interesse for ham. Og han mener heller ikke det skal mye til for at han fortsetter i Kamma.

– Først og fremst må de få ut fingeren. Jeg vet ikke om de tar underskriften min for gitt eller hva det er, men det går litt sakte framover. Det tror jeg det er flere som har kjent på, at ting tar tid. Men de har sikkert en del spillere de skal få på plass, så det er kanskje forståelig, sier Ødegård.

Kai Kristiansen forteller at klubben imidlertid ikke har bestemt seg for om de ønsker å beholde Ødegård neste sesong.

– Han er en av dem som ikke har hørt noe fra oss. Han trente med HamKam ut november, og har gitt uttrykk om at han vil fortsette, forteller Kristiansen.

– Jeg har ikke pratet med ham, men Kevin har det. Det kommer ikke til å komme noe tilbud til ham før jul. Han får ikke noe tilbud av oss riktig enda, for vi er ikke sikre nok enda, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.