HAMAR: Det var på overtid det skjedde. Norge fikk frispark 25 meter fra mållinjen. Fram steg HamKams Arnar Førsund, og banket ballen i vinkelen.

- Jeg bare skjøt jeg, og ja den gikk selvfølgelig i vinkelen, sier Førsund.

- Er du frisparksekspert da?

- Egentlig ikke, men jeg følte jeg hadde så flyt så jeg bare tok den, sier han.

Førsund har tidligere fått prøve seg på frispark noen ganger for HamKam, men kanskje han nå kan bli lagets faste frisparkskytter.

- Det får være opp til Arne Erlandsen å bestemme, sier Førsund.

Førsunds scoring sendte Norge opp i 4-0 i treningskampen mot Island torsdag. Tidligere i kampen hadde Norge scoret ved Kevin Larsen, Vidar Nisja og Tore Andreas Gundersen. Helt på tampen av kampen reduserte Island til 4-1.

- Hvordan oppsummerer du kampen Førsund?

- Deilig å endelig vinne en fotballkamp, sier han.

Førsund starter forøvrig kampen på benken, men kom inn allerede etter 16 minutter da Jørgen Horg ble skadet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.