Mandag offentliggjorde U21-landslagstrener Leif Gunnar Smerud troppen som skal møte Tyskland og Aserbajdsjan til EM-kvalifisering. Der har han igjen funnet plass til HamKams Nicholas Mickelson.

Mickelson, som lenge har vært fast inventar på G19-landslaget, var med på sin aller første samling med U21-landslaget i september. Der var han uheldig og brakk hånda på en av de første treningene, og fikk ikke vist seg fram i kamp.

Nå er han altså blant de 18 utvalgte som skal kjempe for å sikre Norge plassen i neste års EM-sluttspill i Italia og San Marino.

Det norske laget innehar for øyeblikket andreplassen i sin kvalifiseringsgruppe à poeng med Irland, fem poeng bak gruppeleder Tyskland. Gruppevinnerne er direkte kvalifisert til mesterskapet, mens de fire beste toerne må ut i playoff om de resterende plassene.

Kampen mot Tyskland spilles 12. oktober i Ingolstadt. Oppgjøret mot Aserbajdsjan spilles 16. oktober på Marienlyst Stadion i Drammen. 

Disse er med i troppen:

Sondre Rossbach - Odd

Viljar Røsholt Myhra - Odd

Julian Ryerson - Union Berlin

Andreas Hanche-Olsen - Stabæk

Fredrik Pallesen Knudsen - Haugesund

Bjørn Inge Utvik - Sarpsborg 08

Ulrik Yttergård Jenssen - FC Nordsjælland

Birk Risa - Odd

Nico Mickelson - HamKam

Tobias B Børkeeiet - Stabæk

Vebjørn Hoff - Odd

Morten Thorsby - Heerenveen

Hugo Vetlesen - Stabæk

Martin Ødegaard - Vitesse 

Tobias Heintz - Sarpsborg 08

Martin Samuelsen - VVV-Venlo

Dennis Johnsen - Ajax

Erling Braut Haaland - Molde

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.