Vegard Skogheim kom hjem fra siste del av UEFA Prolisenskurset i Oslo i går. Nå er han topputdannet som fotballtrener.
Og selvsagt er han blitt en bedre trener.
- For hvert år blir jeg en litt bedre trener, og dette kurset har vært givende på flere måter. Særlig den delen hvor vi har sett på treneren som leder har gitt med nyttig påfyll, sier Skogheim.

Bra for elleveren

Han håper også fylle på med flere spillere i HamKam-stallen.
- Troppen er veldig bra. De nysigneringene vi har fått er bra for elleveren vår, men vi trenger mer bredde i stallen.
Men det må Skogheim vente med. Ifølge HamKam-treneren er det de har å rutte med på sportsbudsjettet gått med til nysigneringene Pekka Lagerblom, Magnus Sylling Olsen og Christophe Psyché.
- Akkurat nå kan vi ikke hente noe mer. Vi må se an hvilke muligheter vi får litt nærmere seriestart. Nå må det være at noen går inn og investerer i spillere, slik det ble gjort før forrige sesong, forklarer Skogheim.
Da ble først Aziz Idris hentet mens HamKam var på treningsleir i Spania. Og så ble Ole Amund Sveen leid inn fra Strømsgodset i sommervinduet.

«Hemmat» skal bidra

Selv om HamKam har et foreløpig kjøpestopp nå, bekrefter klubbledelsen at det foreligger planer om å forsterke stallen ytterligere.
- Vi har tanker om at finansieringsselskapet «Hemmat» skal bidra med en til to spillere. Og så skal vi fylle på egne unge spillere, sier daglig leder Finn Paulsen til HA-sporten.
Vegard Skogheim har klare formeninger om hva han aller helst ønsker seg når pengene fra «Hemmat» er på plass.
- Vi trenger flere bakover på banen i forhold til å få mer konkurranse om plassene. Vi trenger nok også en flanke/spiss, sier HamKam-treneren.

God matching

Det som er på plass er hvordan HamKam skal matche seg i form til seriestart. Og der mener Skogheim HamKam har et spennende kampprogram med flere eliteserielag som motstandere.
Vålerenga og Stabæk venter på La Manga, mens det også blir kam per mot Odd og Sogndal i tillegg til Hønefoss som rykket ned.
- Det er helt perfekt matching. Da vet vi hvor lista ligger. Sportslige sett har vi et bedre kampprogram enn i fjor, sier Skogheim.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.