• DEBUT: Mikkel Gran Frankmo kommer inn til sin første kamp for HamKam.
    FOTO: Bendik H. Eriksen
  • FRUSTRERT: Bajram Ajeti hadde ingen god dag på jobben. Her får dommer Tore Hagelund en kjeftskur av spissen.
    FOTO: Bendik H. Eriksen

Det endte 0-0 mellom HamKam og Molde 2, i en kamp som var preget av lite sjanser, lavt tempo og dårlig samhandling. 

HamKam-trener Kent Bergersen likte dårlig det han så av sine utvalgte lørdag ettermiddag.

Se sammendrag fra kampen i videoen i vinduet over saken.

- Jeg blir skremt når jeg ser det vi viser i dag. Vi spiller foran mennesker som har betalt for å se på oss, men leverer ingenting. Det er langt ifra bra nok, sier Bergersen, før han legger til:

- Vi må være mye mer "på" i alt vi gjør. I dag ser det ut som vi blir tvunget til å spille, og sånn skal vi ikke ha det, sier en meget skuffet Kent Bergersen. 

Sjølstad-exit

Allerede etter ti minutter måtte Fredrik Sjølstad forlate banen med en strekk i låret. Unggutten var i fint driv oppover banen, men tok seg til låret, og Kent Bergersen var nødt til å foreta et tidlig bytte. Inn kom Mikkel Gran Frankmo.

- Mikkel var vår beste i dag. Han er den eneste som gjør en god kamp, sier Bergersen.

Marius Holt hadde HamKams største målsjanse da han kom gjennom alene på høyresiden, men avslutningen gikk rett på Molde-keeper Andreas Christopher Linde.

Molde var veldig nærme på en corner, men en oppofrende Aziz Idris kastet seg på ryggen og sparket ballen unna streken.

kjempesjanse

Molde-spiss Erlend Hustad kom alene med Emil Holst etter kun fem minutter av andre omgang. Christopher Mbamba rotet bort ballen, og plutselig var Molde-spissene alene. Han prøvde å sette ballen mellom beina på Holst, men unggutten kastet seg ned og reddet mesterlig.

HamKam skapte noen halv-sjanser, men var aldri spesielt nærme å vinne kampen.

HamKam stiller med følgende lag (4-4-2): Emil Holst – Truls Jevne Hagen, Tobias Ødegård, Syver Karlsen, Christopher Mbamba – Kristian Eriksen (Nicolas Mickelson fra 55.), Aziz Idris, Fredrik Sjølstad (Mikkel Gran Frankmo fra 10.), Henrik Lehne Olsen – Marius Holt (Jonas Tekle fra 79.), Bajram Ajeti.

Les også
SPORT Se bildene fra folkefesten på Sveum her!
Les også
SPORT Les Rune Steen Hansens kommentar. 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.