(HamKam-Bryne 0-2)

Rett etter en god HamKam-mulighet, kontret Bryne HamKam i senk i det 40. spilleminutt og gikk opp i ledelsen. Oddbjørn Skartun var målscorer, etter det som kan karakteriseres som svakt forsvarsspill.

Fram til målet kom hadde spillet vaklet fra side til side, uten at noen klarte å sette preg på kampen. 

Resultatet sto seg ut den første omgangen, i det som var jevnspilte 45 minutter på Briskeby. Tore Andreas Gundersen og Magnus Sylling Olsen var fremme med hver sin mulighet for Kamma, som like greit kunne ledet til hvilen. 

- Jeg synes gutta jobber godt og at det har vært en jevn omgang. Begge lag har 2-3 sjanser hver, sier Ivar Rønningen til HA-sporten i pausa. 

Midtveis inn i den andre omgangen kan man heller ikke si seg vitne til et fyrverkeri. Der lagene i første akt i det minste kom til noen muligheter, gjorde de ikke det i den andre omgangen. 

Grep ble gjort, uten at situasjonen ble endret av den grunn. Noen få muligheter ble skapt, men det virket hele vegen som at Bryne hadde kontroll på at alle tre poengene skulle bli med hjem til Jæren. 

Etter hvert kom også Brynes andre mål for dagen. Også denne gangen var det Skartun som sto for fulltrefferen, etter å ha blitt spilt fri på lengste stolpe. Han hadde bare å trille inn kula bak en sjanseløs Lars Øvernes i Kamma-buret. Dette skjedde etter 86 minutter og ble spikeren i Kamma-kista.

Dermed ligger HamKam nå helt sist i 1. divisjon med én kamp mer spilt enn lagene rundt seg på tabellen. 

FØR KAMPEN

HamKam (4-3-3): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Christophe Psyché, Håkon Aalmen, John Anders Rise - Pekka Lagerblom, Viktor Adebahr, Aziz Idris - Magnus Sylling Olsen, Tore Andreas Gundersen, Ibrahim Fofanah.

Benken: Emil Holst, Christian Wirstad, Torgeir Strand Osmo, Heidar Geir Juliusson, Henrik Lehne Olsen, Daniel Bekkevold.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.