Ole Amund Sveen returnerer til Strømsgodset etter sesongen, men det kan komme flere spillere fra Drammen til HamKam.
HA-sporten var i går i kontakt med Strømsgodsets sportslige leder, Jostein Flo, for å høre hvilke planer serielederen har for Ole Amund Sveen.
- Han skal tilbake til Strømsgodset etter sesongen, fastslår Flo.
- Ole Amund er en spiller vi satser på, og vi liker at han har gjort en god figur i HamKam.
- Kan han være aktuell for et nytt utlån neste sesong?
- Vi har flere spillere som kan utvikle seg gjennom utlån, og jeg tror ikke Ole Amund er den siste spilleren vi låner ut til HamKam. Vi henter inn igjen dem som er på lån, og rett før deadline på overgangsvinduet, ser vi på stallen og vurderer hvem som skal være med oss og hvem vi skal låne ut, sier Jostein Flo, som tidligere har hentet Marcus Pedersen og Thomas Lehne Olsen på overgang til Drammen-klubben.
HamKam-trener Vegard Skogheim synes Ole Amund Sveen har gjort et positivt inntrykk, men har ikke snakket med Strømsgodset, og vet ikke hvor aktuelt det er med Sveens framtid på Briskeby.
Når det gjelder senere utlån, sier Skogheim at han er åpen for alt som kan gjøre HamKam bedre, men at klubben selv naturligvis må vurdere hva slags spillere de trenger.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.