hamar
- Jeg synes han har vært bra, med unntak av to skjønnhetsfeil. Vi kunne selvsagt vært det for-uten, men det er slik som skjer. Utenom det har han levert godt, synes jeg. Spesielt her hjemme. Formkurven har fulgt laget litt; det begynte bra men falt litt sammen med resten. Vi må huske at dette er hans første hele sesong.
Når det er snakk om feilene bruker Rønningen litt tid med Øvernes på den mentale biten, men mener det daglige arbeidet ikke bør endres.
- Man kan ikke trene på ikke å gjøre feil. Skulle man endret angrepstreningen hver gang en spiss skjøt utenfor, måtte man endret hver gang. Han må over den mentale smellen man får, men det klarer han.
- Du har vel ikke gjort noen slike, så du har dessverre ingen egen erfaring å hjelpe ham med?
- Nei, jeg kan ikke huske noe sånt, sier Rønningen og gliser.
Det får Øvernes til å humre også.
- Han har ingen tips, nei? Du finner vel litt hvis du «googler» Ivar Rønningen. Men det er godt å se at han ikke er preget av det, sier målvakten med et smil.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.