Ivar Sollie Rønning prøvde å stresse KFUM-keeper Orhan Simsek. Det endte med at Simsek serverte ballen i beina på HamKam-spissen som fikk en veldig enkel jobb.

– Jeg har aldri scoret et så enkelt mål. Men mål er mål. Kevin sier at den som jobber hardt har flaks, sier Sollie Rønning, som ikke var like glad for det som skjedde etter pause.

– De flyttet presset sitt 50 meter opp i banen, og det er vi ikke vant til. Vi ble stresset, sier HamKam-spissen, som mener de må lære av dette.

– Det er helt sikkert andre lag som vil prøve det samme, så dette må vi forbedre. Heldigvis var vi gode bakover, sier Ivar Sollie Rønning.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.