Hamar
Det er i en kamp der både opprykk, penger og utgangspunktet i kvaliken står på spill.
Ingen tvil om at det er enorm forskjell mellom seier og tap for HamKam i morgen.
Asani og Aalmen er klare for oppgaven, og kommer til å ta hver utfordring på strak arm.

Uten Lie

Kaptein Oddbjørn Lie har vært en av HamKams aller beste spillere denne sesongen, og er dermed ingen enkel mann å erstatte for Asani.
- Synd å miste spillere ut til karantener til en så viktig kamp, men jeg føler meg klar til å steppe inn, sier Edmir Asani.
Han har ikke spilt i førstedivisjon etter det skuffende 2-2-resultatet mot Elverum for en drøy måned siden.
På de fire påfølgende kampene har det blitt fem baklengsmål.
- Hva er oppskriften for å demme opp mot Ranheim?
- Det er kamper som dette vi trener hver dag for å spille. Angrep er det beste forsvar. Vi skal gjøre det enkelt og fortsette som vi har gjort i det siste, sier Aalmen.

Første gang i år

De to har altså ennå ikke dannet midtstopperpar sammen så langt denne sesongen. Uten at de tror det har all verden å si.
- Selv om vi ikke har spilt sammen i år, så kjenner vi hverandres styrker. Vi spilte en del sammen forrige sesong, sier Asani.
I fjor spilte de åtte kamper sammen. Det endte med to tap, tre seire, tre uavgjort og elleve baklengsmål.
På treningen i går ble de to drillet sammen igjen.

Disse ble drillet

Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Edmir Asani, Håkon Aalmen, John Anders Rise-Aziz Idris, Victor Adebahr, Vegar Bjerke-Emil Dahle, Anders Nedrebø, Emil Sildnes.
Dette er laget Vegard Skogheim drillet på treningen.
- Er det noen plasser du fremdeles er usikker på?
- I utgangspunktet blir satt av meg og Svein Inge (Haagenrud) i morgen, men vi vurderer helt fram til en time før kampstart, sier en rolig Vegard Skogheim.
MER OM HAMKAM-->
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.