– François er innstilt på at han ikke kommer til å spille mer denne sesongen, sier Nilsen.

Midtstopperen har strukket et leddbånd i kneet, men har hele tiden vært optimistisk i forhold til å rekke innspurten på sesongen.

– Det er en alvorlig skade, men han har en sterk muskulatur og var heldig som slapp operasjon.

Dersom det for alvor skulle knipe på midtstopperplassen i sesonginnspurten, kunne han spilt, forteller fysioterapeuten.

– Men den risikoen tar vi aller helst ikke. Det kan gå ut over Yabrés vårsesong, og det er en sjanse vi ikke ønsker å ta. Da må det oppstå et ekstremtilfelle i så fall, sier Nilsen.

HamKam møter Bærum lørdag. Dersom grønnbuksene vinner og Alta avgir poeng mot Kjelsås, kan Kamma juble for opprykk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.