HamKam er på jakt etter en spillerstall som er god nok til å kjempe i toppen av 2. divisjon.

Men med kun ni spillere på kontrakt har Kammas nye trener, Kent Bergersen en stor jobb foran seg. Torsdag var fem nye spillere på HamKam-trening for å vise seg fram.

Tidligere Alta-kaptein

Håvard Nome (24) var kaptein på fjorårets Alta-lag som slo følge med grønnbuksene fra Hamar ned i 2. divisjon. Den sentrale midtbanespilleren fra nord var den av prøvespillerne som markerte seg best på sin første trening.

Sammen med Nome var også disse fire på prøve:

Anders Nygaard (21) sentral midtbanespiller med fortid i FK Tønsberg og Birkebeineren. Kushtrim Maholli (25) kantspiller fra Sverige, har spilt i IS Halmia og Østsiden. Adam Larsson (25) midtstopper fra Sverige, har spilt i Mjällby, Keflavik og Umeå. Sigurdur Kristjansson (23) kantspiller fra Island. 

Vanskelig å kartlegge på èn trening

Bergersen var ikke kjent med alle spillerne fra før av, men fikk dannet seg et bilde av dem i løpet av treninga.

- Jeg kjenner ikke så mange spillere på dette nivået. Det var kun Håvard Nome jeg visste om fra før, resten har jeg fått tips på gjennom agenter, sier Bergersen som vil se de aktuelle spillerne et par ganger til før han bestemmer seg for om de får være med videre eller ikke.

- Det er vanskelig å vise seg fram på en trening. Flere av dem har reist langt, derfor vil jeg se de på trening fredag og i internkampen lørdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.