Styrelederen var på plass på DNB Arena i går, og fikk se at HamKams sesong stoppet etter den første kvalikkampen.
Men Kristiansen ser framover.
- Vi har tiltak som gjør meg sikker på at vi klarer 65 poeng, og dermed fikser lisensen. Vi skal jobbe hardt de to siste månedene for å få det til. Ikke noe er bedre enn om vi får inn over en million. Vi får se.

- Øke på sport

- Vi har alltid en målsetting om å styrke stallen, og det er alltid lettere å få med dem som er glad i HamKam på sportslig satsing. Jo mer penger på sport, jo bedre, sier Morten Kristiansen, og fortsetter:
- Jeg føler at vi står bedre rustet enn på mange år. Vi har ryddet opp mye.
- Skogheim ønsker seg tre rutinerte spillere. Er det mulig å få til det?
- Ja, det er mulig. Det synes jeg høres fornuftig ut, og må være en målsetting. Det er bra med en mix. Rutinerte spillere pluss yngre gutter, sier Morten Kristiansen.
Foran denne sesongen ble det kuttet en million på sport.
- Målet er å øke på sport neste sesong, sier styrelederen.

Vil gjerne ha sportssjef

Vegard Skogheim har sine tanker om framtida.
- Vi har en del å hente på flere områder. Vi trenere har et ønske om å få inn tre rutinerte spillere, tre bautaer, som også kan være skikkelige forbilder for de unge spillerne. I tillegg er det et ønske at vi får mer profesjonalitet rundt spillerne. Flere hel- eller halvtidsansatte i støtteapparatet. Til Ranheim-kampen leide vi inn fysioterapeuten til Rosenborg. Det var ikke fordi vår fysio er dårlig, men han har en jobb, og kunne ikke.
I tillegg har Skogheim et treningsanlegg på vinterstid i Hamar og en sportssjef på sin ønskeliste.
- Vi trenere vil gjøre en bedre jobb med en sportssjef på plass. Vi får bedre tid. En sportssjef står høyt oppe på ønskelista, sier Skogheim, som var litt tom og utladet etter gårsdagens kamp.
- Vi var det førende laget i 1. omgang, men var dessverre ikke så hete på den siste tredjedelen. Så fikk de 1-0, Der må vi takke oss sjøl. Vi må være mer kyniske. Etter hvert kom det andre gule til Idris, som virket strengt. Det preget resten av kampen. Idris prøvde å holde seg på beina, og var forbannet etterpå, sier Skogheim, som håper å beholde Idris også neste sesong.
Han har fått et kontraktsforslag. Emil Dahle, som ble byttet ut i går, har takket nei til et kontraktsforslag. Der er det dialog med agenten.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00