HAMAR: Søndag spiller Everton på Briskeby!

Den brasilianske Tarik Elyonoussi-kopien, Everton Santos Da Costa (22) blir nemlig Fredrikstad-spiller. Klubben jobber på høygir for å få brasilianeren spilleklar til kampen mot HamKam.
Agentene som jobber med å få Cayhame til HamKam, har også hentet Everton til plankebyen.
Han eies av toppklubben Gremio, men har vært utleid til serie B-klubben Adap Galo Maringa.
Joacim Johnsson har, ifølge Fredriksstad Blad, sett Fredrikstads nye brasse live:
- Jeg så ham da jeg var i Brasil for to måneder siden. Det er ingen tvil om at han er god nok til å spille for oss.
Everton skal etter planen, komme til Fredrikstad i dag og skal trene med sine nye lagkamerater fredag og lørdag.
- Jeg regner ham som en bedre fotballspiller enn Tarik, sier spilleragent Tor Magnus Kubara.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.