Hamar
Først satte han inn 1-0 etter herlig forarbeid av Anders Nedrebø.
Så serverte han Ole Amund Sveen til 3-1-målet.
- Jeg hadde en bra link med Anders (Nedrebø) i dag. Vi finner hverandre bra på trening også, sier Dahle, og fortsetter:
- Jeg liker å bevege meg fritt som kantspiller. Jeg vil ha ballen mest mulig, og det fungerte bra i dag.
Her forteller han om 3-1-målet:
- Jeg så Ole Amund tidlig, og jeg tvilte aldri. Det var en bra overgang, sier Emil Dahle, som ble linket til Bryne tidligere i sommer.
- Jeg tenkte ikke på det i det hele tatt i dag. Jeg hadde kun fokus på kampen og tre poeng, sier Dahle.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.