Wettermark trakk seg som Dala-trener midt i forrige sesong, men har nå sagt ja til comeback som trener for juniorene til HamKam.

Den samme jobben hadde Erik Wettermark midt på 90-tallet.- Vi er veldig glade for at Erik har sagt ja til å trene juniorlaget, og vi mener det er et sterkt signal på at vi vil gi våre egne juniorer et godt sportslig tilbud, sier Anders Langset, daglig leder i HamKam.

Wettermark får med seg Bjørn Brungot som assistenttrener.

- Våre to trenere har begge masse erfaring som trenere, melder en svært tilfreds Anders Langset til HA-sporten.

- Denne sesongen er juniorlaget vårt dessverre tilbake i kretsserien, men i tillegg til å utvikle enkeltspillere, vil et opprykk til interkretsserien være en naturlig mål for gjengen som skal bli ledet at Erik Wettermark og Bjørn Brungot, avslutter Anders Langset.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.