Følg Bærum - HamKam på h-a.no lørdag fra klokken 16!

For noen uker siden måtte Petter Vaagan Moen, som kom tilbake til HamKam foran denne sesongen, stå over en del økter. Den høyre akillesen var kranglete, og det var smertefullt.

– Akillesen er mye bedre. I samarbeid med Magnus Nilsen har jeg kjørt et spesialopplegg med styrketrening – spesielt på leggmuskulaturen. Det handler om at leggen tar mer av støyten når jeg løper, sier Petter Vaagan Moen, og fortsetter:

– Det ble operasjon på den venstre akillesen, og det var de samme tendensene nå. Derfor var jeg litt bekymret. Det var jo tidlig i sesongen, men nå har det fungert bra i to uker. Nå hemmer det meg ikke mer. Det er stor forskjell på ubehag og smerter, sier HamKam-spilleren.

Nå får han også trent mer.

– Mye morsommere

– Tidligere måtte jeg stå over en del økter, og det er ikke bra for noen. Nå kan jeg være med på flere fellesøkter. Det er mye morsommere å trene uten smerter, og du føler at du har litt ekstra å gi. Nå kan jeg løpe ordentlig, og det er veldig godt, sier Petter Vaagan Moen.

Han er også godt fornøyd med at de slo tilbake etter 0-4-tapet mot Skeid på Nordre Åsen i Oslo.

– Det var godt å få seieren mot Follo, sier 33-åringen.

– Vi har hatt lignende matcher som Skeid-kampen tidligere i sesongen, men da har vi ikke sluppet inn mål, og fått med oss poeng. Nå ble vi straffet. De scoret vel fire mål på fem sjanser, og tre av dem var på dødball. Vi fikk litt som fortjent. Men som sagt var det veldig godt å vinne mot Follo, og holde nullen igjen. Vi har mange unge spillere, og alt er læring, tenker jeg. Det gir alltid en god følelse å reise seg igjen etter en nedtur.

HamKam topper 2. divisjon avdeling en med 22 poeng. Nærmest følger Alta med 19 poeng og Skeid med 17 poeng.

Eksamen hver helg

– Vi topper, har spilt solid stor sett gjennom hele sesongen, og er godt fornøyde så langt. Jeg tenker at det er eksamen hver helg, og vi må være 100 prosent på i hver eneste kamp.

Lørdag venter Bærum borte for Kamma-gutta. Bærum ligger på femteplass med sine 15 poeng.

Franck Semou er ute for HamKam. Han har fem gule kort, og må sone karantene.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00