HamKam har skaffet seg en ny spiller som daglig leder, Anders Langset karakteriserer som spennende.

A-typisk

– Spennende fordi han er en A-typisk fotballspiller sett med norske øyne. Thiago Andrade besitter nemlig en god del interessante, tekniske ferdigheter som vi ikke er så vant til fra før. i alle fall ikke her på Hedmarken, sier Langset.

Thiago Andrade, kom til Hamar fra Brasil, via studier i USA. Han har et teknisk repertoar som går utenpå det aller meste. Kort sagt ferdighetene hans står i en klasse for seg, ifølge Langset.

Thiago Andrade har trent med HamKam over en lengre periode og Langset er selvfølgelig glad for at brasilianerens underskrift er i boks.

- Kan være en avgjørende faktor

– Hans kvaliteter som fotballspiller bidrar til å gi HamKam-stallen en fin og spennende sammensetning. Han er en uvanlig fotballspiller herover, som kan være en avgjørende faktor for oss i mange sammenhenger, sier Langset uten å utdype dette noe spesielt.

Thiago Andrade kan benyttes både som kantspiller og på andre offensive plasser.

– Best vil han trolig være som bindeledd mellom midtbanen og spissene, tror Langset.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.