HAMAR: Det er LSKs lokalavis, Romerikes Blad som drar opp den gamle striden mellom de to trenerkollegaene.

Avisen skriver om to menn som utviklet et nært kompisforhold på 80-tallet da Erlandsen var spiller for LSK og Tom Nordlie vanket i fotballmiljøet i Lillestrøm..

Da Nordlie ble fotballtrener på slutten av 90-tallet skiftet forholdet seg raskt og i dag snakker de, i følge avisen, med hverandre kun når det er strengt nødvendig. Når de må. 

I et invervju med avisen sier begge to at det ikke ligger noe dramatikk mellom "bruddet", men at det kun dreier seg om to som har bosatt seg på forskjellige kanter av landet og gradvis mistet kontakten.

I følge Romerikes Blad er det ikke så enkelt. De ramser opp flere enkeltepisoder som har gjort forholdet de to imellom kjøligere og kjøligere.Blant annet da Erlandsen og Lsk spurte Thomas Sandem om hans kontraktssituasjon, samtidig som Tom Nordlie og Vålerenga hadde med seg den samme spilleren på treningsleiir til Sør-Afrika hvor begge lag befant seg.

Noen av sitatene de to trenerne gir til avisen er også med på å gi et bilde av to personligheter som i alle fall ikke inviterer hverandre til fest.

– Vi er to helt forskjellige personer på alle måter, sier Erlandsen.

– Vi prater så å si aldri sammen, bekrefter Nordlie

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00