Hamar
Dahle sitt strømpeskudd trillet og spratt mellom og forbi en haug med fotballbein, men snek seg til slutt inn det lengste hjørnet.
- Jeg hadde hele tiden trua på at vi skulle score og det var deilig å se at den gikk inn, smiler Dahle som på overtid ble helt på et svakt hjemmelag.

Enorm forskjell

Scoringene sikret ikke bare hjemmelaget et poeng, men det sørget også for at Kamma fortsatt er ubeseiret på eget kunstgress.
- Ett poeng er veldig mye bedre enn null. Mentalt er det veldig forskjell, ikke minst siden utlikningen var det siste som skjedde i kampen, forteller indreløperen.
Dahle leverte riktignok ikke noen toppmatch, men var likevel den av HamKam-spillerne som var mest kreativ.
- Min rolle er å slå de gode og smarte pasningene. I dag lykkes jeg ikke så godt med det, og hele laget er svakere enn hva jeg hadde ventet, forteller Dahle.
Og overtidshelten har helt rett. Oppgjøret mot Kongsvinger ble en tung kamp for hjemmelaget. Riktignok var de spillemessig det klart beste laget, men foran mål var det tynn suppe.

lokaloppgjør uten glød

HamKam-trener Vegard Skogheim var naturlig nok tilfreds med å få med seg ett poeng på tampen, men savnet temperatur i eget lag.
- I dag synes jeg vi er småfeige i det meste vi foretar oss. Vi gjør ikke ting 100 prosent og det holder ikke, sier Skogheim som likevel roser gutta for å stå på til slutt.
- Å ta poeng også på dager vi sliter er en god egenskap. Og dette poenget kan hende blir gull verd når vi teller opp etter sesongen, smiler Skogheim.

Trøbbel på topp

Før kampen mot Kongsvinger valgte Skogheim å bruke Tore Andreas Gundersen som spiss, med Erik Tønne og Anders Nedrebø som kanter. Den offensive trioen var svært lite giftig.
Gundersen er fortsatt kun en skygge av seg sjøl, Erik Tønne måtte ut med en liten skade i pausa og Nedrebø ble aldri noen trussel på sin kant.
- Poenget vi tross alt tok med oss, kan være en fin inngang før møtet med Kristiansund fredag. Å ta poeng på overtid bør gi oss et mentalt løft, tror Skogheim.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00