HamKam har kommet godt i gang med jobben om å sette sammen neste års spillerstall, og Emil Holst har undertegnet en ny ettårsavtale med Hamar-klubben.

Så langt er disse spillerne på kontrakt i HamKam kommende sesong:

* Tobias Ødegård

* Rytis Leliuga

* Emil Holst (signert ny kontrakt)

* Christopher Mbamba

* John Anders Rise

* Henrik Lehne Olsen

* Fredrik Sjølstad

- Når det gjelder Fredrik Sjølstad så har han kontrakt med HamKam også neste sesong, men avtalen gir ham likevel mulighet til å bryte den etter denne sesongen, forklarer daglig leder i HamKam, Stein Arne Ingelstad.

Unggutta fortsetter

I tillegg har klubben gitt seks av de yngste spillerne signaler på at de er med i klubbens framtidsplaner, og spillerne har gitt tilbakemelding på at de ønsker å være med videre.

- Vi kommer fortløpende til å vurdere hva slags type avtaler vi skal gjøre med disse unggutta, men det viktigste er at klubben og unggutta er enige om å fortsette samarbeidet, sier Ingelstad.

Disse ungguttene har sagt ja til å fortsette:

* Mathias Aasand Pedersen

* Mikkel Gran Frankmo

* Syver Karlsen

* Valentin Blaka

* Nicolas Michelson

* Lars Jendal

Mange på vent

Av de 25 spillerne som har fått spilletid denne sesongen, er det 10 spillere som ennå ikke har avklart hvor de spiller neste sesong (antall seriekamper i parentes):

Truls Jevne Hagen (23), Kristoffer Hagen (22), Bajram Ajeti (17), Aziz Idris (20), Osei Kwaku Oviasu (21), Adnan Heidar (14), Aleksander Woo Enger (3), Borger Thomas (9), Kristian Eriksen (15) og Daniel Bekkevold (2).

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00