Når det gjelder HamKam vil han ha en enda bedre sportslig satsing enn nå.

- Jeg vil ha svar på hvilke grep som gjøres for at vi skal klare opprykk neste sesong. Jeg vil være trygg på det, og dette er viktig for meg i forhold til mitt valg. Jeg har allerede fått noen positive svar, sier Emil Dahle.

I gårsdagens HA uttalte styreleder Morten Kristiansen at han er positiv til å innfri trener Vegard Skogheims ønske om å forsterke med tre rutinerte spillere.

- Jeg leste det, og det var veldig positivt, sier Dahle, som har takket nei til et kontraktsforslag fra HamKam.

Lyst på eliteserien

- Jeg skal fortsette samtalene med HamKam, men er åpen for alt, og vil lytte til tilbud hvis de kommer. Det var interesse fra andre klubber i sommer.

En av klubbene var Bryne. Dahle vil ikke kommentere hvilke andre klubber som var på banen, og hvor mange det var.

- Vi får se hva som skjer. Jeg har lyst til å spille i Tippeligaen. Alle vil vel det, sier 23-åringen, som bruker Sverre Mauseth som rådgiver.

- Emil har gjort det bra, og det er interesse fra andre norske klubber. Noe mer kan jeg ikke si. Vi er i dialog med HamKam, så får vi se. Det kommer nok en avgjørelse i løpet av 14 dager, sier rådgiveren.

- Utrolig kjedelig

Onsdag ble det en lang busstur hjem fra Trondheim for Dahle & co.

- Det var utrolig kjedelig, og det er vanskelig å se sesongen under ett akkurat nå. Men det kommer etter hvert. På vårt beste hadde vi klart dette, sier Dahle, og fortsetter:

- Jeg er heller ikke fornøyd med min egen innsats de to siste kampene.

HamKam-spilleren har slitt litt med lårene i de siste kampene, men vil ikke bruke det som en unnskyldning.

Emil Dahle var den store formspilleren i HamKam fram til de to siste kampene, da hele laget manglet trøkk og rytme.

Ble toppscorer

23-åringen ble toppscorer med sine ni seriemål. I tillegg har han jublet for tre mål i cupen.

HamKam-trener Vegard Skogheim skal i samtaler med spillerne på utgående kontrakter de nærmeste dagene.

Disse har kontrakt som løper videre: Lars Øvernes, Håkon Aalmen, Truls Jevne Hagen, Fredrik Sjølstad, Kristoffer Hagen, Tore Andreas Gundersen, Daniel Bekkevold, Emil Holst, Viktor Adebahr og John Anders Rise.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.