Det melder Brattvåg på sine hjemmesider.

Dahle hadde sitt andre opphold i HamKam forrige sesong. 

Nå har han valgt å skrive under en langtidskontrakt med tredjedivisjonsklubben Brattvåg. Dahles nye klubb spilte i samme avdeling som HamKam og Brumunddal under fjorårssesongen, men endte på tredjeplass og rykket dermed ned. 

Dahle kom til HamKam før 2010-sesongen og spilte for klubben ut 2013-sesongen før han gikk til Stabæk. Han fikk lite tillit i sin nye klubb i 2014, og ble i 2015-sesongen først sendt på utlån til Start, før turen gikk videre til et nytt utlån. Denne gang i Bryne. 

Før 2016 sesongen signerte han på nytt for HamKam. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.