HamKam

Keeper 3

Har vært HamKams svakeste ledd i år. Skader og stagnasjon på Emil Holst gjør dette til en posisjon som må forsterkes neste år.

Forsvar 4

Veldig varierende her. Yabre har vært den mest stabile og solide. Savner en åpenbar makker. Backene opp og ned. Framgang de siste ukene.

Midtbane 4

Potensialet er ikke i nærheten av å bli tatt ut, men det har også sett bedre ut her de siste ukene. Må score flere mål fra distanse.

Angrep 5

CH Jagne og Ivar Sollie Rønning er nok på samme nivå som Elverums gode skyts nå, men må vise det over tid for å få sekseren på 2. divisjonsnivå. Kan avgjøre for Kamma søndag.

Trener 4

Kevin Knappen tar fortsatt ikke like mange poeng som Elverum, men han er på vei til å sette sitt preg på HamKam. Laget er blitt bedre både offensivt enn defensivt.

Totalt: 20

Elverum

Keeper 4

Fredrik Tervaniemi har ikke gjort noen feil bak et meget solid forsvar. Har hatt mindre å gjøre enn noen annen keeper i avdelingen.

Forsvar 6

Rebin Sulaka og Stian Lund har vært Elverums beste midtstopperduo noen gang. Backene Balstad og Eggen Persgård har bidratt begge veier.

Midtbane 5

Remi Svindland og Elmahdi Belchen har vært gode. Farid Rahim og Mtaka Simba har også vært sterke, men i denne lagdelen har bredden var stor. De har 7–8 mann som er omtrent like gode

Angrep 6:

De har mange målscorere. De har scoret nest mest i hele 2. divisjon. De har toppscoreren i avdelingen og har nå hentet toppscoreren til Nest-Sotra som startet med å score. Framover er Elverum meget habile.

Trener 5

Totalt: 26

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00