HamKam

Keeper 3

Har vært HamKams svakeste ledd i år. Skader og stagnasjon på Emil Holst gjør dette til en posisjon som må forsterkes neste år.

Forsvar 4

Veldig varierende her. Yabre har vært den mest stabile og solide. Savner en åpenbar makker. Backene opp og ned. Framgang de siste ukene.

Midtbane 4

Potensialet er ikke i nærheten av å bli tatt ut, men det har også sett bedre ut her de siste ukene. Må score flere mål fra distanse.

Angrep 5

CH Jagne og Ivar Sollie Rønning er nok på samme nivå som Elverums gode skyts nå, men må vise det over tid for å få sekseren på 2. divisjonsnivå. Kan avgjøre for Kamma søndag.

Trener 4

Kevin Knappen tar fortsatt ikke like mange poeng som Elverum, men han er på vei til å sette sitt preg på HamKam. Laget er blitt bedre både offensivt enn defensivt.

Totalt: 20

Elverum

Keeper 4

Fredrik Tervaniemi har ikke gjort noen feil bak et meget solid forsvar. Har hatt mindre å gjøre enn noen annen keeper i avdelingen.

Forsvar 6

Rebin Sulaka og Stian Lund har vært Elverums beste midtstopperduo noen gang. Backene Balstad og Eggen Persgård har bidratt begge veier.

Midtbane 5

Remi Svindland og Elmahdi Belchen har vært gode. Farid Rahim og Mtaka Simba har også vært sterke, men i denne lagdelen har bredden var stor. De har 7–8 mann som er omtrent like gode

Angrep 6:

De har mange målscorere. De har scoret nest mest i hele 2. divisjon. De har toppscoreren i avdelingen og har nå hentet toppscoreren til Nest-Sotra som startet med å score. Framover er Elverum meget habile.

Trener 5

Totalt: 26

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.