Dansken ble signert i sommer og var tiltenkt en rolle på midtbanen, etter at Franck Semou forsvant med sjukemelding.

En øyeinfeksjon satte han ut av spill i et par kamper, men etter at François Yabré pådro seg en leddbåndsskade i kneet, har Egeris spilt seg med bravur inn som midtstopper ved siden av Ruben Alegre.

Der har han gjort sakene sine såpass godt at HamKam-ledelsen tidlig signaliserte at hans tjenester var ønsket også neste sesong, da klubben skal spille i 1. divisjon.

– Jacob Egeris vil vi gjerne beholde. Han har en kontrakt som strekker seg ut året. Han er god på banen, i tillegg er han en ledertype, og en bra mann i garderoben, sier Kristiansen i klubbens sportslige utvalg.

Venter på forslag

Egeris går gjerne i dialog med klubben om å fortsette samarbeidet.

– Jeg er glad for å være ønsket videre fordi det betyr at jeg har lagt fra meg et positivt avtrykk. Men jeg har fremdeles til gode av å høre noe fra klubben selv, forteller Egeris.

Han presiserer at det er god tid på å forhandle ennå, med tre kamper igjen av sesongen.

– Først må klubben komme med et kontraktsforslag. Dette er et fint lag som jeg er glad for å være en del av, sier han.

27-åringen er komfortabel på at han er i stand til å levere varene også i 1. divisjon og mener han har mer å bevise i Kamma.

– Etter at jeg etablerte meg i laget så har det gått bra, synes jeg. Likevel mener jeg å ha mer inne. Jeg er bedre enn hva jeg har vist til nå. Det har jeg tenkt å bruke sesongens tre siste kamper på å bevise, sier han.

Vil avslutte med stil

Selv om opprykket allerede er sikret før laget reiser til Alta i helga, er dansken innstilt på å gi hundre prosent helt inn.

– Vi vil vise stil og klasse ved å vinne alle de kampene som gjenstår. Da viser vi at vi virkelig fortjener å rykke opp, sier Jacob Egeris.

Markus Solbakken og Lars Jendal har blitt tilbudt nye kontrakter, mens klubben håper å få en avtale med spissen Markus Naglestad, som har scoret ni mål på sju kamper i år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.