Dansken ble signert i sommer og var tiltenkt en rolle på midtbanen, etter at Franck Semou forsvant med sjukemelding.

En øyeinfeksjon satte han ut av spill i et par kamper, men etter at François Yabré pådro seg en leddbåndsskade i kneet, har Egeris spilt seg med bravur inn som midtstopper ved siden av Ruben Alegre.

Der har han gjort sakene sine såpass godt at HamKam-ledelsen tidlig signaliserte at hans tjenester var ønsket også neste sesong, da klubben skal spille i 1. divisjon.

– Jacob Egeris vil vi gjerne beholde. Han har en kontrakt som strekker seg ut året. Han er god på banen, i tillegg er han en ledertype, og en bra mann i garderoben, sier Kristiansen i klubbens sportslige utvalg.

Venter på forslag

Egeris går gjerne i dialog med klubben om å fortsette samarbeidet.

– Jeg er glad for å være ønsket videre fordi det betyr at jeg har lagt fra meg et positivt avtrykk. Men jeg har fremdeles til gode av å høre noe fra klubben selv, forteller Egeris.

Han presiserer at det er god tid på å forhandle ennå, med tre kamper igjen av sesongen.

– Først må klubben komme med et kontraktsforslag. Dette er et fint lag som jeg er glad for å være en del av, sier han.

27-åringen er komfortabel på at han er i stand til å levere varene også i 1. divisjon og mener han har mer å bevise i Kamma.

– Etter at jeg etablerte meg i laget så har det gått bra, synes jeg. Likevel mener jeg å ha mer inne. Jeg er bedre enn hva jeg har vist til nå. Det har jeg tenkt å bruke sesongens tre siste kamper på å bevise, sier han.

Vil avslutte med stil

Selv om opprykket allerede er sikret før laget reiser til Alta i helga, er dansken innstilt på å gi hundre prosent helt inn.

– Vi vil vise stil og klasse ved å vinne alle de kampene som gjenstår. Da viser vi at vi virkelig fortjener å rykke opp, sier Jacob Egeris.

Markus Solbakken og Lars Jendal har blitt tilbudt nye kontrakter, mens klubben håper å få en avtale med spissen Markus Naglestad, som har scoret ni mål på sju kamper i år.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00